DEZVALUIRI. De ce a poposit fiul lui Donald Trump tocmai la Singureni, pentru o vanatoare de cerbi si cine este cel ce l-a gazduit... | Ministrul Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, vrea sa faca stadion in judetul Teleorman, la Alexandria. Vezi cum motiveaza investitia... | Eugen Teodorovici a fost astazi DAT AFARA din Guvern, dupa cateva dispute cu Liviu Dragnea! Cine urmeaza? | Ce vacanta ai visat...se intampla cu Christian Tour! | Doi morti si 4 raniti in atacul din statiunea Hurghada | V. Ponta: Nu inteleg gandirea actualei conduceri a PSD | MEDIAS: 3 adolescente, la spital dupa ce au cazut dintr-un caursel | Helmuth Duckadam al II-lea. Nepotul fostului portar al Stelei viseaza sa apere si el 4 penalty-uri: "Doar la Dinamo nu pot sa ajung, ca se supara bunicul" | "Stiti foarte bine cat imi doresc sa bat Steaua". Niculescu vrea sa dea lovitura in prima etapa, dupa ce a luat Supercupa | Olimpice a la Cluj. Campioana Romaniei la fotbal feminin a adus doua americance: VIDEO | Sorana a luat viteza! Revenita in tara, jucatoarea a testat o supermasina electrica pe circuit: VIDEO | O tin numai in scandal! Mayweather si McGregor s-au balacarit din nou: Floyd "l-a atacat" pe irlandez cu bani | SOC: faimosul rapper DMX risca 44 de ani de inchisoare in SUA. Ce a facut | "Ma bucur ca am picat cu Milanul, vom vedea si noi la ce nivel suntem". Ivan si Baluta promit un meci mare in fata "diavolului milanez" | Adrian Cozma vrea sa lupte impotriva speculantilor imobiliari care ar impiedica constructia soselei de centura | Fermierii nu vor sa-si dea graul de pomana | HOROSCOP | FOTO/ VIDEO: Accident la intersectia bulevardelor Motilor cu Republicii din Alba Iulia. Taximetrist ranit dupa ce masina i-a fost lovita de un Audi | CSU Craiova - Poli Iasi: 2-0 in Liga 1 | Wimbledon: Karolina Pliskova va fi lider mondial in clasamentul WTA |
Ziare Romanesti de la A la Z

SFARSIT TRAGIC: Apropiatii tanarului gasit mort seara trecuta, sfasiati de durere la aflarea vestii

Misiunea de cautare a tanarului disparut in Ocna Sugatag a luat sfarsit. Din pacate, finalul operatiunilor de cautare a fost unul nefericit. Adolescentul a fost gasit mort miercuri noaptea, dupa patru zile de cautari. Politistii de frontiera au fost cei care au semnalat prezenta unui cadavru pe lacul din Ocna Sugatag, acolo unde tanarul sighetean a fost vazut ultima data.
Baiatul a disparut sambata seara, in timp ce se afla cu cativa prieteni la o cabana din Ocna Sugatag. Tanarul a fost cautat timp de 4 zile de catre pompieri, politisti, jandarmi si scafandrii, insa fara rezultat. Aseara trupul neinsufletit al baiatului a fost observat plutind pe luciul lacului. Echipajele de interventie s-au deplasat la fata locului pentru a degaja trupul neinsufletit al tanarului din lac. "Fortele participante la misiunea de cautare a tanarului de 17 ani, disparut la sfarsitul saptamanii trecute pe raza localitatii Ocna Sugatag, au gasit miercuri noaptea trupul neinsufletit al acestuia, in lacul "Gavril" din zona. Un echipaj al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, aflat la fata locului in sprijin, la solicitarea Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, a scanat zona cu un aparat de termoviziune si a descoperit corpul fara viata la suprafata lacului. Politistii de frontiera au anuntat I.S.U. Maramures, iar la fata locului s-a deplasat col. Muresan Ioan-Daniel, inspector sef, care a coordonat, impreuna cu mr. Marina-Fit Dacian, loctiitorul comandantului Detasamentului de Pompieri Sighetu Marmatiei, operatiunea de recuperare a trupului neinsufletit. Aceasta a fost efectuata de catre un echipaj de 7 subofiteri, cu o barca pneumatica", a declarat Cornel Babut, purtator de cuvant ISU Maramures.
La misiunea de cautare, desfasurata pe durata a trei zile, au participat echipaje de pompieri, jandarmi, politie de frontiera, politie, de la Serviciul de Ambulanta Judetean, reprezentanti ai autoritatilor locale si voluntari. Cadavrul a fost transportat la spital in vederea efectuarii necropsiei care va stabili cauza decesului. Politistii efectueaza cercetari in acest caz.
"Corpul baiatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighet in vederea efectuarii necropsiei. Politistii desfasoara cercetari in cadrul dosarului penal intocmit sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa pentru stabilirea cauzelor si imprejurarilor in care acesta a decedat", a declarat Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures.
Vestea ca tanarul a fost gasit mort a picat ca un trasnet pentru familia baiatului care nu isi pot explica cum a fost posibila tragedia. La scurt timp dupa ce a fost gasit trupul neinsufleti al tanarului , mama acestuia a postat pe pagina ei de socializare un mesaj sfasietor. "O parte din inima mea va pleca cu tine puiul meu. Te voi iubi mereu iubirea lui mama", a scris femeia pe facebook.
Vineri, mai multi prieteni ai lui Adrian intentionau sa organizeze o actiune de cautare a acestuia. Noaptea trecuta acestia au primit vestea ca adolsecentul a fost gasit mort. "Sunt la lac, in Ocna Sugatag. Am venit de urgenta, la strigatul fratelui sau. Nu am cuvinte. Nici nu stiu ce sa fac. Sa-l linistesc pe Fanica, pe frate-sau, sa plang cu el si cu familia lui, sa urlu, sa ma abtin?! Adrian nu mai este printre noi. A fost gasit in lac, acum. Nu mai am cuvinte. Nu stiu ce sa zic. Sufletul sa i se odihneasca in pace! Doare. Imi cer scuze pentru deranj de la toti care ati dorit sa ne ajutati. In numele familiei indoliate si al prietenilor, va multumesc!", a scris unul dintre prietenii baiatului.
Adrian ar fi implinit 17 ani saptamana viitoare. Sursa

SE APROPIE TESTAREA: Concursul pentru posturile de directori si directori adjuncti va avea loc luni
Candidatii inscrisi la concursul de directori de scoli vor sustine examenul pe data de 17 iulie. Ins...

SE CAUTA O REZOLVARE: Consilierii locali sigheteni au propus solutii pentru a rezolva problema lipsei toaletelor publice
Lipsa toaletelor publice din Sighetu Marmatiei a ajuns subiect de discutie si in consiliu local. Ier...

PROIECT APROBAT: Alesii sigheteni si-au dat votul pentru extinderea parcarii unui supermarket si reamenajarea zonei
Cu chiu cu vai s-a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu care va permite extinderea parcarii unui sup...

IN PLIN PROCES: A demarat recalcularea pensiilor pentru beneficiarii din grupele I si II din Maramures
A demarat recalcularea pensiilor pentru beneficiarii din grupele I si II din Maramures. Procesul tre...

EVENIEMNT: Ziua Frantei a fost sarbatorita azi la Sighetu Marmatiei
Ziua Frantei sarbatorita la Sighet. Pret de mai bine de o ora, auditoriul prezent la evenimentul org...


REZULTATE NOTABILE: Politistii maramureseni, pe podium la campionatul de inot al MAI
Politistii maramureseni ne reprezinta in continuare cu succes la competitiile de inot. Noua politist...

ACTIUNI MULTIPLE: Soferi care provocat accidente rutiere si au comis infractiuni in trafic, cercetati de oamenii legii
Politistii rutieri, aflati ieri la datorie, au intervenit pentru solutionarea a doua accidente rutie...

PERICOL PENTRU CEI MICI: Locul de joaca din Unirii, caracterizat de garduri rupte, aparate distruse si cauciuc deteriorat
Daca in urma cu cativa ani locul de joaca din cartierul Unirii din Sighetu Marmatiei era bucuria cel...

CONCURSURI CU DICHIS: Toti ar vrea la Primarie, dar putini s-au si pregatit pentru examen
Posturile vacante din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Sighetu Marmatiei...

VESTE BUNA: Absolventii Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" vor fi angajati in luna iulie
Cei 522 de absolventi ai Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" vor fi angajati in structurile M...