Placido Domingo va urca pe scena Festivalului Richard Wagner | Accident cu doua autocamioane. Traficul rutier este ingreunat pe DN1 Alba-Iulia - Teius | Elevii romani au castigat cinci medalii si locul I in Europa la Olimpiada Internationala de Fizica | Capitala, sub cod portocaliu de averse si descarcari electrice marti, pana la ora 17:00 | Florian Bodog: Miercuri prezint raportul cu vaccinurile | Programul ''Biciclisti in Bucuresti'': 3.000 de cereri depuse la Primaria Capitalei | Suceava: Un medic stomatolog care a facut campanie impotriva vaccinarii a fost reclamat la Colegiul Medicilor | VRANCEA: Restrictii de circulatie pe tronsonul feroviar Adjud-Pufesti, din cauza unor lucrari | O companie americana a inceput sa implanteze microcipuri in mainile angajatilor sai | Lovitura URIASA incercata de Guardiola! Cum a vrut sa opreasca transferul lui Mbappe la Real Madrid | Ultimul transfer al lui Milan: covorul cu "rapirea din Serai" :) Italienii vor avea o surpriza: cum arata hotelul in care vor fi cazati la Severin! FOTO | BOMBA! Fotbalul din China este la un pas de FALIMENT! Cele mai importante cluburi pot sa DISPARA | Cea mai nebuna mana de poker pe care ai vazut-o vreodata! A pariat milioane de dolari si avea doar 7% sanse de castig! Ce s-a intamplat | WOW! Cum arata acum actorul din Singur Acasa! Transformare SOC, dupa ce a fost la un pas de moarte! FOTO | ULTIMA ORA! Veste uriasa pentru Dinamo la meciul cu Athletic Bilbao! Cine va fi in tribune | Italienii au dezvaluit adevarata suma pentru care se transfera Tatarusanu. Surpriza: Fiorentina vinde mai ieftin ca Steaua | Businesswoman. Simona Halep isi mareste afacerile, cu banii castigati din tenis. Cum arata cafeneaua pe care o detine | Anunt urias despre FIFA 18! Un club urias revine dupa 7 ani in joc | Romancele nu mai accepta sa fie batute de soti sau concubini | Tepe cu afaceri imobiliare in Cartierul Prietenia din Satu Mare |
Ziare Romanesti de la A la Z

Retrospectiva saptamanii, de la plagiatoarea lui Ionica, la stadionul care-l va infunda pe Livica!

*Primarul Pitestiului, Cornel Ionica, a devenit o reala sursa de inspiratie pentru onoloaga sa din Bucuresti, Gabriela Vranceanu-Firea-Pandele. La scurt timp dupa ce a adus, la Pitesti, primul autobuz electric, Pandeloaica a anuntat ca va cumpara si ea o flota de astfel de autobuze. Si asta nu-i tot! Saptamana trecuta, primarul Ionica anunta infiintarea unei piste pentru biciclete in centrul Pitestiului. La scurt timp, Pandeloaica s-a pozat pe bicicleta si a anuntat ca ea face si mai multe piste pentru biciclete. In ritmul acesta, Firea va ajunge sa scumpeasca si utilitatile - apa, agentul termic, gunoiul si transportul -, pentru a se alinia la tarifele practicate in Pitesti!
*Dupa tot scandalul asta cu afacerile din Brazilia ale lui Liviu Dragnea eu nu am priceput un lucru: cum adica DNA investiga de un an si jumatate speta, dar... in rem? Cum adica intreaga urmarire se refera doar la fapte, cand in toata cercetarea penala e vorba doar de Liviu Dragnea?! Se otaraste doamna Kovesi cand e acuzata ca face anchete la comanda si ca le scoate la momentul oportun intereselor lor. Nu ar putea sa le scoata si la momentul oportun intereselor... noastre, inainte ca infractori ca Dragnea sa ajunga sa schimbe guverne cu viteza cu care isi schimba sosetele?
*Ministerul Dezvoltarii vrea sa faca un stadion de 12 milioane de euro in Teleorman, unul dintre cele mai sarace judete din Romania. Cam aceasta este reteta pe care politicienii ne-o ofera de la celebra zicala ,,paine si circ": cand oamenii n-au ce munci, n-au ce manca si nici chef de educatie nu au, le faci un tarc de distractie, preferabil in panta. Adevarul este ca, atunci cand vrei sa faci un cadou sefului de partid, nu e ca si cum te-ai duce cu ploconul la nasi. Poate fi putin mai costisitor...
* Eugen Teodorovici, fost ministru de Finante si consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, spune ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal in Alexandria, dar ca Sevil Shhaideh poate face astfel de cheltuieli la Ministerul Dezvoltarii fara avizul premierului. Speram sa nu se intample acest lucru, pentru ca Dragnea iar va reprosa premierului, asa cum a facut si in cazul lui Grindeanu, ca nu e in stare sa-si tina ministrii in mana si-i lasa de capul lor sa arunce aiurea cu banii.
*Uneori am impresia ca si Sevil Shhaideh este omul SRI. A veni cu investitia asta de 12 milioane de euro in batatura lui Dragnea e ca si cum, in mod deliberat, ai vrea sa-i faci un imens rau. Pentru ca investitia aceea nu se va realiza, dar Dragnea va acumula si mai mult capital de ura. Iar daca, prin absurd, se va realiza, atunci stadionul din Alexandria va deveni locul de unde ,,REZIST" se va vedea si din satelit.
*Din surse aproape (in)credibile, ideea stadionului din Alexandria a venit in momentul in care ala micu' al lui Dragnea s-a plans ca nu mai are unde sa-si pasca porcii...
Presedintele ANAF a decis desfiintarea Serviciilor Fiscale Orasenesti. Argesul are trei Servicii Fiscale de acest gen: Mioveni, Costesti si Topoloveni.
*Ati observat ca astia din PSD parca vor sa puna in opera tot ceea ce au criticat la guvernele Boc? Dupa ce au inghetat toate posturile (lucru pentru care au blamat PDL), acum ar vrea sa desfiinteze serviciile fiscale orasenesti. Abia fusesera infiintate ca acum s-a gandit onor presedintele ANAF sa le desfiinteze. Micsorarea numarului de bugetari este cea mai la indemana modalitate identificata de stat pentru a suporta majorarile salariale. La masuri de dezvoltare a unei economii care sa sustina toate majorarile operate si promise pe viitor nu sta nimeni sa se gandeasca. Prioritatea este scaparea lui Dragnea de puscarie si reglarile de conturi cu justitia si serviciile.
*4,5 milioane de euro - aceasta este suma la care se ridica datoriile PNL. Din nefericire, la conducerea partidului se afla Ludovic Orban si, la cat de... slab a fost si este in continuare, nu cred ca va avea de unde strange cureaua. Doua variante au liberalii daca vor sa scape de datoriile istorice. 1.Fiecare liberal isi da indemnizatia pe o luna, asta reprezentand cotizatia anuala, dupa cum urmeaza: deputatul plateste indemnizatia de 13.050 de lei, europarlamentarul pe cea de 7.000 de euro, la fel si primarii, presedintii de Consiliu Judetean, consilierii etc. 2. Se plateste o suma fixata pe organizatie: organizatiile care au primari sau presedinti de Consiliu Judetean ar trebui sa dea 11.000 de lei, iar restul organizatilor, 7.000 de lei. Niciuna dintre variantele inaintate de Orban nu a fost bine digerata de catre filialele judetene. Ce rapid si-ar fi rezolvat problema liberalii daca ar fi fost la guvernare! Cu un 10% ciubuc dintr-o privatizare sau o manareala din banii statului rezolvau problema dintr-un foc.
*Un eseu despre... piston a fost subiectul care le-a picat la titularizare profesorilor pentru scolile de soferi. Din sursele noastre, la anul este foarte posibil sa se ceara si o perspectiva filozofica asupra arborelui cotit sau o compunere scolara cu titlul ,,Prima mea toba de esapament".
*Culmea grevei! Doi cetateni au intrat in greva foamei in fata sediului DNA Bucuresti, pentru ca procurorii nu vor sa-i investigheze pentru dare de mita in campania electorala. ,,Am livrat zeci de milioane. Aproape la un miliard pe care l-am livrat eu. Eu am luat 10 milioane partea mea. Imi dadea si bani de benzina.", a declarat unul dintre grevisti, croit sa-l infunde pe primarul dintr-o localitate, cel pentru care ar fi impartit mita in toata comuna. Sa fii dispus sa faci puscarie doar ca sa crape si capra vecinului - asta inseamna sa fii roman! Sursa



Accident MORTAL in Ungaria. MAE anunta ca trei romani au murit si alti sase sunt raniti / VIDEO
Acccident in Ungaria, soldat cu decesul a trei cetateni romani, precum si cu ranirea altor sase, car...

Raed Arafat: 'Noua aplicatie de mobil pentru rezidenti - medEasy - va fi o foaie de parcurs a pregatirii lor'
Prima aplicatie de mobil destinata pregatirii medicilor rezidentilor in medicina de urgenta, medEasy...

Peste 80.000 de hectare de padure au fost afectate de fenomenele meteorologice extreme
Peste 80.000 de hectare de padure, aflate in proprietatea statului si administrate de Regia National...

Incident la Centrul de azilanti din Capitala. Un afgan a fost acuzat de un minor de agresiune sexuala
Un minor aflat la Centrul de azilanti din Bucuresti a reclamat la politie o persoana cazata la aceea...

Three Romanians reported dead in road accident in Hungary
Three Romanian nationals were killed and six were injured in a road accident in Hungary on Tuesday, ...


Avocata lui Nicusor Constantinescu s-a rugat de judecatori: De ce boli sufera fostul sef al CJ Constanta aflat in inchisoare
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu le-a cerut marti magistra...

President Iohannis congratulates Romanian students, teachers on performance at International Physics Olympiad
President Klaus Iohannis has congratulated Romania’s students and teachers who participated in...

Doi turisti rataciti pe munte. Autoritatile sunt in alerta
Autoritatile din Arges au inceput, marti, o operatiune de cautare a doi turisti, un barbat si o feme...

Investitie uriasa in Romania: O jumatate de miliard de euro intr-o fabrica Philip Morris International
Philip Morris International anunta investitii de 490 de milioane de euro in fabrica din Romania, pen...

Scandal URIAS in Suedia, care implica si Romania. Guvernul suedez risca motiunea de cenzura
Guvernul suedez ar putea fi vizat de o motiune de cenzura dupa ce presa a scris ca programatori roma...